Noticies, Partits

La UE Castellar salva l’empat amb un home menys

La visita al barri sabadellenc de Torre Romeu va saldar-se amb un lluitat empat a un, entre dos equips cridats a estar en la part alta de la taula aquesta temporada. Tot i no passar de l’empat es va veure un partit amb dos rivals que van respectar-se futbolísticament i que no van arriscar més del compte. Amb un home menys, la UE Castellar va igualar, desaprofitant quatre ocasions en els minuts finals per emportar-se els tres punts.

Ja ho anaven avisant des del Joan Cortiella durant tota la setmana: el Tibidabo és un equip al qual serà molt difícil superar aquesta temporada. I així va ser sobre el terreny de joc, un rival defensiu, dur i compacte que li va posar molt difícil les coses a la UE Castellar.
Des de l’inici, el plantejament atacant dels de Juan Antonio Roldán i Santy Fernández va ser la tònica, però va topar amb la línia defensiva rival, que va anul·lar Marc Estrada i va marcar de prop els extrems David López i Rafa Moreno. Una defensa liderada de nou per Rodri -absent en el primer onze titular- i Iker Roldán, amb Peñalver i Alfonso als laterals va aguantar els embats inicials, creant jugades per a un mig camp molt sòlid format per Jan Marc, Víctor León i Marc Sánchez, que va ser el nucli del joc visitant.

La destrucció de joc dels de Toni Sallés va complir el seu objectiu durant els primers 45 minuts, fins al punt d’evitar un resultat favorable al Castellar. Sense gaire punteria i un Estrada poc inspirat, López es veia contínuament castigat per les puntades de peu locals. Paradoxalment era ell qui veia una groga totalment injusta en una lluita aèria, on era el seu defensa qui xiulava la falta, imposant-se totalment al criteri arbitral que cedia sense pensar-s’ho. Una decisió que posteriorment marcaria el partit.

La segona part oferia més del mateix a Torre Romeu, amb els blanc-i-vermells insistint i els locals trencant els atacs i aprofitant les contres. Però al 61 tot havia de canviar. David López era objecte de l’enèsima puntada de peu, aquesta vegada de tres seguides quan el jugador ja era a terra i s’havia format tot un enrenou amb tres defenses implicats. El col·legiat novament li ensenyava una groga i l’enviava camí dels vestuaris després del rebot del castellarenc, però il·lògicament no amonestava a cap dels tres altres implicats i instigadors de l’aldarull.

Amb un home menys un altre partit va començar, on els de Sallés van aprofitar la superioritat per a marcar al 66 en la primera ocasió clara del partit, amb Sergi Jurado de protagonista. Aquest va ser el segon punt d’inflexió del partit, on un Castellar ferit i amb tot perdut es va abocar a l’atac per complet.
L’entrada al camp de Felipe per Estrada, de Joel Castilla i Ruano pels laterals Alfonso i Peñalver, va trencar el partit, dotant l’equip de profunditat i aconseguint les millors arribades del partit. Ruano empatava al 74′ en un sensacional remat creuat i en els últims 10 minuts l’equip gaudia de quatre clares ocasions de gol que marxaven fora per poc, a banda d’una estirada del local Víctor Beas, desviant una pilota impossible.

Finalment, un empat a un que va deixar un regust de boca estrany pels castellarencs, que van merèixer més i van posar l’atreviment sobre el terreny de joc.

El tècnic local, Toni Sallés va destacar del partit que “el nostre objectiu és la salvació, però cada partit s’ha de competir i nosaltres tenim la nostra arma i a partir d’aquí cada partit és un món. Se’ns escapen els tres punts a pilota aturada, però he de felicitar el meu equip enfront d’un grandiós rival”. Per la seva banda, el tècnic Santy Fernández va explicar que “hem de felicitar el Tibidabo, ja que han fet el seu partit i ha estat molt disputat. Hem tingut ocasions clares que no hem materialitzat i ells han marcat a pilota aturada, assignatura pendent per a nosaltres. Després de l’expulsió de David, l’esforç de l’equip ha estat sensacional i se’ls ha de felicitar. Sumar un punt aquí és difícil i hem d’estar contents”.

El pròxim rival en lliga de la UE Castellar serà Club Natació Terrassa, aquest pròxim dissabte a les 19:00 h al Joan Cortiella.

Albert San Andrés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.