Noticies, Partits

Golejada per estrenar temporada (4-1)

L’equip blanc-i-vermell es va imposar al CE Sallent amb una golejada (4-1) per seguir en la mateixa dinàmica guanyadora que la temporada anterior i iniciar la temporada 2021-2022 amb una victòria que els garanteix la part alta de la taula en aquest inici.

 

Amb un equip ple de lesionats, la incertesa en el debut en la nova temporada de Segona Catalana era veure quin seria el primer onze de l’equip de Juan Antonio Roldán i Santy Fernández. Sense Carlos Ortiz, ni Marc Repiso, a banda dels lesionats de llarga durada -Carlos Saavedra, Marc Ollé i Toni Murillo- i amb la baixa d’última hora per motius personals de David López, el cos tècnic es va decidir per una alineació amb Xavi Viso en la porteria, una línia defensiva formada per Alex Alfonso, Iker, Ivan i Joel Castilla; el centre del camp amb Jan Marc, Víctor León i Marc Sánchez i Felipe, Estrada i Ruano en punta.

 

Al davant, el Sallent d’Andreu Peralta, un rival sempre incòmode que en l’inici del partit es va deixar dominar per uns locals abocats a l’atac, tot i que sense gaire punteria en els primers minuts. Amb el joc dominat i mostrant l’estil de toc característic, una pilota en profunditat a Estrada als 28 minuts, va propiciar que aquest trenqués la línia defensiva per quedar-se sol davant del porter Joan Rovira, que venut per la defensa no podia fer res per evitar el gol local.

 

El segon va arribar nou minuts després, fruit de la insistència i demostrant el bon estat de forma d’un equip que va començar la pretemporada a finals d’agost i que s’ha sabut sobreposar a les lesions. Estrada asseia a Rovira amb un canvi de ritme, marcant a porteria buida. Amb el joc totalment dominat, es va arribar al descans poc després.

 

La segona no va canviar gaire el joc i seguien sent els de Fernández i Roldán els que van portar el ritme. Felipe va arrodonir la seva gran actuació al 54 amb un espectacular gol, rematant des del límit de l’àrea petita i amb el 3-0 semblava estar tot sentenciat.

 

Però la relaxació lògica pel marcador i la pressió alta durant els primers 60 minuts van propiciar un canvi de ritme dels rivals, que aconseguien ofegar el joc castellarenc durant alguns minuts. Al 68, una errada defensiva a la dreta de la frontal, era el motiu de la retallada de diferències en les botes del visitant Toni Xavier Freire.

El 3-1 els donava empenta i els blanc-i-vermells ho començaven a passar malament, amb diverses ocasions de perill sense concretar. Tot quedava en res amb la sortida al 76 de Rodri, que tornava a posar ordre defensiu substituint Iván Rodríguez i acabant el partit sense més ensurts. Fins i tot, en el descompte, una internada per l’esquerra d’Álex Alfonso rebotava en un defensa per acabar en gol.

 

Marc Estrada amb dos gols i Felipe González amb un van ser els principals protagonistes.

Marc Estrada amb dos gols i Felipe González amb un van ser els principals protagonistes.

 

El tècnic visitant Andreu Peralta va explicar després del partit que “la primera part era el que preveiem i era el tipus de partit esperat. No hem sabut trobar la continuïtat a la zona de seguretat per a recuperar l’espai que ells generaven en les pressions. La defensa ha estat ben col·locada i treballant l’ordre, però el gol ens ha desajustat una mica. En la segona hem canviat per buscar al rival més a dalt i amb pressió més intensa. No han sortit tan còmodes i els hem tirat enrere després del gol, amb moltes arribades, però cada vegada que han arribat ens han matat”. Pel que fa als locals, Santy Fernández va lloar el joc dels seus, explicant el camí que els ha portat a començar la lliga d’aquesta manera tan contundent: “l’equip va començar aviat la preparació amb 11 partits. S’ha vist la progressió i millora en entrenaments i partits. Avui això s’ha reflectit al terreny de joc, on hem sigut molt superiors al Sallent, tot i que hi ha hagut una part en la segona que han pressionat més, però ha estat un partit força controlat”.

 

Després d’aquesta primera victòria, l’equip preparà a partir de dilluns el derbi amb la UD Tibidabo Torre-Romeu del dia 10 a les 12 hores.

Albert San Andrés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.