Noticies, Torneigs

El Cortiella, un actiu castellarenc

La pandèmia ha fet adaptar la major part de competicions i torneigs, com és el cas del Joan Cortiella, una competició que ha hagut de canviar el format de lligueta d’edicions anteriors al de partit únic, per tal d’adaptar-se a la situació actual. Tot i això, no ha perdut l’essència i tots els equips de la base han pogut disputar el torneig previ al tret de sortida a la temporada regular.

Des del matí de dissabte, l’esfèrica va començar a rodar sobre la gespa del Joan Cortiella, en la que ha estat la XXIIIa edició del torneig en honor al mateix nom. Jugar el “Curti” en el Cortiella dona una idea del que va significar aquest porter, directiu i home-per-a-tot per la Unió Esportiva. Pocs poden dir que han viscut dues dècades d’un torneig amb el seu nom, com va fer ell, del que enguany era el quart memorial. Amenitzat per un outlet de roba del club i un sorteig diari d’una samarreta del primer equip, un pernil i dos pollastres a l’ast, la UE Castellar va seguir amb la tradició instaurada el 1998 i que s’ha convertit en un dels principals actius futbolístics castellarencs.

En la jornada de dissabte es va disputar un triangular de prebenjamins, amb els tres equips del club i el Natació Terrassa, que va emportar-se el premi per la diferència de gols, després de la victòria enfront del B per 0-2. El Benjamí A va caure als penals enfront del Can Rull, després d’empatar a un en el temps reglamentari, mentre que el B va empatar a sis i també va perdre als penals amb el Natació Terrassa. El Benjamí C va golejar per 8-1 al Jàbac Terrassa.

En Alevins, l’A (1-4) i el D (1-5) van caure enfront del Natació Terrassa, mentre que el B va superar al mateix club per 6-4. El C va caure per 2-5 amb el CFA Roureda. L’infantil va superar al Martinenc per 2-0, mentre que cap dels equips femenins van poder jugar per la falta de rivals en l’últim moment.

El diumenge va ser el torn pels més grans, amb els infantils, on el B va caure per 2-3 enfront del Sabadell i el C va superar a l’EF Sabadell. El C va superar al Sabadell Nord per 2-0.
El Cadet A va golejar al Natació Terrassa per 5-2, el B, 10 a 2 al Sabadell Nord i el C va caure per 1-6 amb el Can Rull. En categoria juvenil es van escapar les dues copes, amb les derrotes de l’equip A per 1-5 enfront del Ripollet i del B per 1-11 amb el CE Sabadell.
Pel que fa al primer equip, dissabte es va enfrontar a domicili amb la Pirinaica, aconseguint la victòria per 0-1, mentre que aquest dimarts va superar al Cerdanyola B per 1-0 a casa.

 

Albert San Andrés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.