General, Noticies

Prèvia Cerdanyola B – UE Castellar

L’equip de Juan Antonio Roldán i Santy Fernández visita aquesta tarda el Municipal de Fontetes per a enfrontar-se al filial del Cerdanyola FC, un conjunt molt compacte que tractarà de no deixar escapar els tres punts.
Els entrenats per Óscar Castel s’han mostrat molt regulars en aquest inici de temporada amb tres victòries, un empat i dues derrotes, l’última la setmana passada al camp del Berga per 4-2. Tot i això, l’equip ocupa una confortable quarta posició, dos punts per sobre dels castellarencs.

També després d’una derrota, els blanc-i-vermells volen tornar a la senda victoriosa donant la sorpresa a Fontetes, on l’equip local encara no ha perdut cap partit, deixant escapar només dos en la primera jornada enfront de la Pirinaica i golejant en la tercera al Sallent (6-0) i guanyant per la mínima al CN Terrassa en la cinquena (1-0). Els castellarencs també s’han mostrat competitius lluny del Joan Cortiella, on han sumat un empat enfront del Tibidabo Torre-Romeu (1-1) i una victòria a Berga (1-2).

Amb un estil de joc molt similar, el partit promet futbol de toc entre dos equips molt joves que volen seguir amb les aspiracions d’estar en la part alta de la taula.
En el Castellar, si els tècnics ho estimen necessari, pot debutar l’últim fitxatge: el central Toni Calvo, un jugador format en les categories inferiors de FC Barcelona, RCD Espanyol, Mercantil, DAMM i Sabadell B i que va ser presentat ahir divendres.

Santy Fernández, tècnic UE Castellar

“L’equip està molt il·lusionat per tornar a la senda de la victòria i sumar els tres punts, però sabem on anem. Fontetes és un fortí i un camp molt difícil, on no han perdut cap partit, empatant amb Pirinaica i golejant al Sallent. Ens enfrontarem a un equip complicat molt ben treballat per Óscar Castel. Hem d’anar amb les nostres armes i la nostra identitat per a fer un bon partit i dominar les àrees. Aquesta és una lliga molt complicada i igualada, on tothom pot guanyar a tothom. L’equip ha entrenat molt bé aquesta setmana per a afrontar un partit molt important per a nosaltres”.

Óscar Castel, tècnic Cerdanyola B

“El partit l’afrontem amb moltes ganes i il·lusió. El Castellar és un gran equip que ve fent bones temporades i que segur estarà entre els tres primers al final de la temporada. El seu joc és molt similar al nostre, amb circulacions ràpides, passades entre línies i en profunditat. Venen amb algunes baixes importants, igual que nosaltres, però tot i això serà un bon partit per a l’espectador”.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.