General, Noticies

Roldán i López fan sumar els tres punts (1-2)

El primer equip supera al Cerdanyola B a Fontetes

Victòria del primer equip a Cerdanyola (1-2), que serveix per a seguir sumant després de la derrota a casa enfront del Joanenc. Els blanc-i-vermells van saber reposar-se a un nou gol en l’inici del partit per a acabar dominant enfront d’un rival que no va posar les coses fàcils als de Juan Antonio Roldán i Santy Fernández.

Els fantasmes de la setmana anterior van tornar aviat al Municipal de Fontetes, on els locals es van avançar en la sortida d’un córner al minut dos. L’equip, però, no va caure en la desídia del partit anterior i va seguir el guió planificat per a intentar superar a un rival fins al moment invicte en el seu camp.

Amb un futbol vistós per l’espectador, els dos equips no es van donar treva en els primers 45 minuts, amb diverses ocasions a banda i banda i sense un dominador clar, tot i que el Castellar es va anar ensopint amb el pas dels minuts.

Un gol al temps de descompte de Jan-Marc Roldán va canviar aquesta dinàmica, reforçada per quatre canvis al descans.

Amb Marc Estrada, David López, Álex Alfonso i Óscar Árias sobre el terreny de joc, el ritme de l’equip visitant va canviar i els primers minuts de la segona eren un monòleg atacant dels nostres. Però passaven els minuts i l’equip no aconseguia el buscat gol, tot i tenir diverses ocasions clares. Era López qui després d’una vistosa jugada personal aconseguia capgirar el marcador al 79’, per a fer sumar els tres punts al seu equip.

El rival encara va tenir dues ocasions més, amb un xut de falta i una jugada posterior, però els d’Òscar Castel es van haver de resignar a encaixar la primera derrota de la temporada a Fontetes, on només s’havien escapat dos punts en les tres visites anteriors.

 

Santy Fernández, tècnic castellarenc:

“Veníem a un fortí, on encara no havien perdut cap partit. Ens ho han posat complicat i s’han posat pel davant a pilota aturada de nou, el que ha fet que novament ens costés entrar al partit. És cert que hem tingut alguna ocasió i que ells no han xutat gaire en la primera part i s’ha fet justícia amb l’empat abans del descans”.

“En la segona, els quatre canvis han funcionat i l’equip ha millorat molt i ha estat més agressiu, tenint tres ocasions molt clares en tres minuts. Era qüestió que passessin els minuts per aconseguir-ho, però també podíem caure en els nervis per no guanyar. Amb l’1 a 2 l’equip ha estat contundent i hem dominat les àrees més que la setmana passada, sumant tres punts en un camp complicat”.

 

Óscar Castel, tècnic FC Cerdanyola B:

“El partit ha estat molt bo de cara a l’espectador, tot i no aconseguir el resultat que volíem. El partit ha estat intens en circulació de la pilota i entre línies. Hi ha hagut ocasions a banda i banda, però el gol al descans els ha anat molt bé i nosaltres ens hem quedat amb el cap fred. Tot i això ens hem reposat bé, però tres lesions ens han complicat el sistema. Hem cregut fins al final, però l’execució dels detalls ha estat per al Castellar. Només queda felicitar-los”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.