General, Noticies, Partits

Prèvia: UE Avià – UE Castellar

El primer equip de la UE Castellar que visitarà demà dissabte a la UE Avià, penúltim classificat.

Els de Juan Antonio Roldán i Santy Fernández volen redimir-se de la derrota enfront del Can Rull per 0-1 de l’anterior jornada de lliga, amb una victòria que els faria acabar l’any entre els quatre primers classificats del grup 4 de Segona Catalana.

L’equip ha entrenat al màxim durant la setmana amb la intenció de poder seguir la bona dinàmica que portava fins fa una setmana i capgirar la decepció de la derrota. La falta de gol i el domini de les àrees serà l’assignatura pendent, d’un equip que vol sumar els tres punts enfront d’un dels rivals de la part baixa de la taula i que encara no coneix la victòria en aquesta lliga.

L’Avià ha sumat un total de cinc empats i quatre derrotes i arriba al partit sense perdre en les últimes tres jornades. Empats enfront del Tibidabo, Natació Terrassa i Berga avalen el joc de l’equip berguedà, tot i que no ha de ser excusa per una Unió Esportiva que suma cinc victòries, dos empats i dues derrotes.

Dissabte a les quatre de la tarda, UE Avià – UE Castellar a l’Alfons Gonfaus d’Avià

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.