General, Noticies, Partits

Victòria per acomiadar l’any (0-5)

El primer equip es desfà de l’Avià en l’últim partit de la temporada

L’equip va resoldre per la via ràpida el partit de l’onzena jornada de lliga enfront de la UE Avià a l’Alfons Gonfaus. El conjunt de Juan Antonio Roldán i Santy Fernández van golejar per 0-5 als berguedans i tanquen l’any en tercera posició de la taula.

Amb algunes baixes importants, el primer equip va arribar a Avià amb la missió de retrobar-se amb la victòria, després de perdre in extremis els tres punts enfront del Can Rull en la jornada anterior. L’Avià, un equip en hores baixes i que encara no coneix la victòria aquesta temporada era una prova de foc pel conjunt, que es va saber sobreposar amb gols al fred de la jornada.

Als 14 minuts, Álex Moreno va fer el primer, culminant una jugada col·lectiva amb un remat des de la dreta i Marc Estrada va arrodonir el marcador al 25’ amb una escapada des dels tres quarts. Els locals van tancar la primera part amb un home menys per l’expulsió per doble amonestació d’Isaac Iglesias amb 0-2 al lluminós avianenc.

En la represa, tot i el canvi de mentalitat dels locals, que van arriscar més ofensivament, el Castellar va seguir dominant i el gran dels Moreno va signar el doblet al 53’, recuperant una pilota dins de l’àrea rival.

El capità Víctor León va sentenciar al 86’ rematant des de prop del punt de penal, fent l’últim gol oficial blanc-i-vermell de l’any 2021.

L’equip aconsegueix la tercera posició en una jornada on es van ajornar un total de quatre partits, entre ells el Can Rull – Joanenc, únics equips que podien igualar (Can Rull) o superar (Joanenc) al nostre equip en la taula. La tornada serà el 8 de gener al Joan Cortiella enfront del Can Trias.

 

SANTY FERNÁNDEZ (tècnic UE Castellar)

“Era molt important la victòria abans de l’aturada nadalenca. L’equip ha estat sensacional, dominant el posicionament del joc, disposant d’ocasions i aprofitant-les davant d’un bon equip que ha trobat un rival més fort al davant. En la segona hem gestionat molt bé. Hem de felicitar els jugadors i seguir treballant per a començar l’any amb bon ritme i bon joc”.

ABEL MARTÍNEZ (tècnic UE Avià)

“El resultat cou i és difícil de digerir. Quan vam agafar l’equip es va establir un pla de treball i l’actitud ha canviat molt. Avui és el primer dia que hem patit el nivell de la categoria i ens ha costat més. La primera part ens ha condicionat molt per dues entregues de gol als davanters del Castellar i una expulsió injustificable per afrontar la segona part”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.