General, Noticies, Partits

S’escapen dos punts al descompte (2-2)

La Pirinaica empata en el afegit després de dominar per 2-0

 

Nova jornada per oblidar per al primer equip de la UE Castellar després de deixar escapar dos punts en el temps de descompte, després d’un discutit gol de la Pirinaica en el temps de descompte (2-2).

Després de caure per 4-0 a Gironella, l’equip va rebre als manresans en la lluita per la tercera plaça de la categoria. Els de Juan Antonio Roldán i Santy Fernández necessitaven els tres punts per a no deixar escapar la part alta de la taula i arribar al partit del Sabadell B amb opcions de reduir les distàncies amb el líder.

Els locals van colpejar primer i ja en el minut 4, David López va obrir el marcador després d’una jugada per la banda. Amb domini del joc i molt actius en atac, al minut 18, Víctor León feia el 2-0, però el gol era anul·lat per un més que discutible fora de joc i no era fins al minut 38’ que López era objecte d’un penal, que León va encarregar-se de transformar.

Amb 2-0 al descans, López va tornar a ser objecte d’un penal, que Marc Estrada va enviar al travesser. Els visitants no van deixar passar l’oportunitat de reduir distàncies al 66’ amb gol de Carlos Pérez. Amb el 2-1 i les forces igualades, el Castellar va començar a tenir problemes en atac i no va inquietar la porteria visitant amb ocasions clares.

La duresa del rival no es va veure sancionada amb cap expulsió, més enllà de les nou grogues que van veure els d’Eladio Gallego i la indignació al camp va quedar patent, sobretot després del gol de l’empat al 92’, després d’unes mans dins de l’àrea no assenyalades.

Tot i l’empat, l’equip segueix en tercera posició, però la diferència amb el segon classificat, el Joanenc, s’amplia a quatre punts. Els de Sant Joan de Vilatorrada van superar per 3-0 al Gironella, anterior botxí del Castellar, mentre que el Sabadell B va superar per 5-6 al Berga i segueix a cinc punts de Joanenc i a nou del Castellar.

El pròxim partit del primer equip serà enfront del filial arlequinat al Municipal Olímpia sabadellenc.

EL FILIAL NO FALLA

Pel que fa al segon equip, l’equip acumula vuit jornades sense conèixer la derrota, amb sis victòries i dos empats que els han catapultat fins a la quarta posició del grup 12 de Quarta Catalana. Els de Nakor Bueno es van imposar a domicili a l’Aristoi Football Academy per 2-3, resolent en la primera part amb gols d’Adrián Ramos (22), Arnau Aguilar (23’) i Sergi Gamisans (42’).

El filial avança per un punt als de Can Puiggener i al Polinyà en la classificació, tot i tenir encara pendent el partit de la setmana passada enfront del CF Ripollet B. La pròxima setmana rebran la visita de l’altre equip de la ciutat, l’AD EFB Ripollet amb la intenció de seguir sumant per reduir els tres punts de distància que els separen del San Juan Atlètico Montcada B.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.