General, Noticies, Partits

S’escapen dos punts a Sallent (1-1)

El primer equip no pot passar de l’empat al Bages

 

Quarta jornada sense conèixer la victòria en lliga del primer equip, que va empatar a un enfront del Sallent, amb un gol de Carlos Ortiz en la primera part. Els sallentins van empatar de falta a 10 minuts del final.

Tot i intentar-ho des de l’inici del partit, els de Juan Antonio Roldán i Santy Fernández no van poder ser superiors al Sallent, portant la iniciativa del joc però sense un domini del tot clar en el municipal de la vila del Bages.

Amb diverses baixes de pes acumulades en l’onze inicial (David López i Víctor León per sanció i Marc Ruano per lesió), l’equip ho va notar molt al centre del camp, on la recepció en la zona defensiva no va permetre la sortida de pilota amb fluïdesa. Tot i tenir diverses ocasions en la primera part, l’equip no es va entonar fins que el capità Carlos Ortiz va engaltar a gol (33’) un refús defensiu des del punt de penal.

En la segona part, el joc dels dos equips es va congelar i van ser poques les ocasions de perill. De fet, cap dels dos equips va xutar entre els tres pals en els 45 minuts, tret del xut de falta del blaugrana Shakro Gogishvili al 80’ que va significar l’empat local, deixant sense reacció als blanc-i-vermells.

La nota positiva de la jornada va ser el retorn del davanter castellarenc Toni Murillo, que va tornar a gaudir del joc gairebé dos anys després de lesionar-se.

El capità de l’equip, Víctor León va voler recolzar a companys i cos tècnic tot i no jugar, després d’aquest dur empat amb el cuer: “Ens està costant en aquestes últimes jornades contra equips complicats. Avui veníem amb una altra mentalitat per a buscar coses positives i fer bé les coses. No ha sortit bé i ara és el moment de seguir tots junts i estar units i pressionar des de l’entrenament del dilluns. Això és molt llarg i confio plenament en aquesta plantilla i el cos tècnic, per aconseguir els nostres objectius”.

Amb el punt sumat i la derrota del Cerdanyola B enfront de la Pirinaica, l’equip puja un lloc i es col·loca en quarta plaça empatat a 25 punts amb el Cerdanyola B.

1 thoughts on “S’escapen dos punts a Sallent (1-1)

  1. V. ha dit:

    Bravo pel Víctor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.