General, Noticies, Partits

Empat amb el Cerdanyola B (1-1)

Segon empat seguit del primer equip

El primer equip segueix en línia ascendent i suma el segon empat consecutiu en lliga contra un rival de la part alta de la taula. Els de Juan Antonio Roldán i Santy Fernández van rascar un punt contra un bon Cerdanyola B i va perdre dos jugadors més per lesió.

El filial es va avançar en el minut 38 (Anouar Ibrahman) després de veure com Marc Ruano fallava uns minuts abans una ocasió de gol a porta buida. No va ser fins a la segona que un Castellar llançat després de l’entrada de David López i Álex Alfonso, va aconseguir igualar el partit amb gol de Carlos Saavedra, que va deixar l’extrem per ocupar la punta en detriment dels dos jugadors que havien ocupat el lloc en la primera part: Marc Estrada que va ser canviat per Álex Moreno al 15 per lesió i Ruano que es va tornar a desencaixar l’espatlla, com ja li va passar a Sabadell.

Els dos rivals van oferir un bon partit de futbol, amb una segona part oberta on el Castellar va dominar més en ocasions, però on l’equip verd també va gaudir de les seves per guanyar.

La jugada més polèmica va arribar en la recta final del partit, amb un penal no assenyalat sobre David López que podria haver girat la balança del costat local, repetint la situació que es va viure fa tres jornades amb el mateix jugador.

Els dos equips van marxar amb un regust agredolç i perdent la quarta i cinquena posició per la victòria del Gironella (3-4) enfront del segon classificat, la Pirinaica, que tot i perdre després de 13 jornades d’imbatibilitat, no veu afectada la renda d’onze punts, gràcies al descans del Joanenc.

La pròxima jornada, els de Juan Antonio Roldán i Santy Fernández visitaran el camp del del Ripollet (diumenge, 12:00 h), equip que va empatar sense gols a casa del Berga i que lluita per evitar el descens.

 

Tomás Ramos, tècnic assistent UE Castellar:

“La part més positiva és que continuem en la línia que es va marcar la setmana passada. La feina és molt bona, no tenim un problema d’actitud, però ja hem recuperat la frescor que ens faltava. El Cerdanyola ha estat un equip molt ordenat, sobretot defensivament, tancant els espais en la primera part, on ens ha costat més. Hem tingut cinc o sis ocasions clares de gol, però hem de canviar aquesta dinàmica i espera que ens somrigui la sort i que la pilota entri, seguint en aquesta línia que és molt positiva”.

Óscar Castel, tècnic Cerdanyola B:

“Ja sabíem on veníem i el Castellar és sempre un equip que costa superar. Sempre que he vingut, sigui amb l’equip que sigui, sempre acabo sofrint. Però al final això és futbol i intentes venir a gaudir en un camp gran i on les dimensions permeten jugar bé a futbol. El partit ha estat molt bo amb fases per a cada equip i amb oportunitats. Crec que l’empat és just i per a nosaltres és un punt en un camp molt complicat”.

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.