Noticies

Noves samarretes del primer equip i nous productes en la botiga on-line!

La junta directiva del club es va proposar a principi de temporada renovar les samarretes de la major part dels equips del club, una mesura que es va aplicant a poc a poc i que tindrà un llarg recorregut, ja que s’ha de combinar amb la disponibilitat del fabricant.

El primer equip, però, va estrenar fa dues jornades la samarreta amb el nou patrocini de Nova Finques, la immobiliària que patrocinarà el primer equip masculí i femení els pròxims anys i que reemplaça CastellarPlast, marca que ha donat suport a l’equip en les últimes temporades.

A més, també podeu gaudir de les noves incorporacions en la botiga de la web del club amb els nous preus actualitzats i restem a l’espera de poder afegir nous productes de marxandatge del club en les pròximes setmanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.