General, Noticies

Remuntada de somni! (4-5)

El primer equip capgira un 3-1 i depèn d’ell mateix en la lluita per l’ascens

L’equip de Juan Antonio Roldán i Santy Fernández va aconseguir una important victòria per 4-5 al camp de la UD Can Trias i ja depèn d’ell mateix per a lluitar per l’ascens a Primera Catalana. El conjunt va remuntar un 3-1 advers al descans i es va saber sobreposar a l’empat a quatre del rival marcat al 88’, amb un gol al descompte per sumar tres punts d’or.

El partit no va començar gens bé pels nostres, que al 3’ van encaixar el primer gol després d’una errada defensiva. Óscar Árias treia petroli d’un xut des de més de 25 metres, empatant amb un gol brillant i continuant la seva ratxa personal, marcant per segon partit consecutiu.

Però el Can Trias, que es jugava el descens, va sorprendre amb dos gols, un de contra (30’) i un altre (34’) amb un potent xut que es va colar per l’escaire esquerre de Pablo Martín. Resultat amb el qual es va arribar al descans.

Però l’equip no volia vendre els tres punts tan fàcilment i amb tres canvis al descans, els tècnics van donar sortida a Estrada, Saavedra i Alfonso, substituint Rodri, Álex Moreno i Jan Marc. Sortides que van revolucionar el partit.

Al 67’, Marc Ruano va retallar diferències i dos minuts després, David López es treia del barret una volea espectacular per empatar a tres. Joel Castilla feia el quart al 77 amb una carrera molt potent que va terminar en rematada. Amb tot fet, però, el Can Trias no havia dit l’última paraula i al 88’ va fer l’empat en una jugada aïllada.

Després del gerro d’aigua freda, el Castellar ho va continuar intentant i després d’errar dos tirs de gol, Ruano aconseguia el cinquè i definitiu en el tercer minut d’afegit.

La recuperació en les últimes jornades d’un equip que ha cregut en les seves possibilitats els ha fet remuntar el vol, just en el mateix moment en el qual la Pirinaica ha començat un declivi que dura cinc jornades, on només ha sumat dos punts i ha dinamitat una diferència que va arribar a ser de 13 punts amb el tercer classificat. L’equip manresà va empatar sense gols amb el Natació Terrassa.

Ara, a l’equip li resten tres finals (Gironella, Pirinaica i Sabadell B) si vol aconseguir l’ascens i és per això que des del club fem una crida a tota l’afició de Castellar per a donar suport al conjunt en el partit del pròxim dissabte enfront del Gironella (17:00 h).

 

Sergio Rodríguez, ‘Rodri’, jugador UE Castellar:

“Ha estat un partit una mica boig, que no és el que nosaltres buscàvem. Però amb tranquil·litat, possessió de pilota i joc ràpid s’ha capgirat. No era el guió que volíem, però hem aconseguit la victòria gràcies al treball i a creure fins al final, sumant tres punts molt importants. Anem partit a partit i aquesta vegada s’ha decantat pel nostre cantó”.

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.