General, Noticies

Nota de condol

Des de la Unió Esportiva Castellar ens sumem al dol de la família i amics de l’Associació Amisol per la pèrdua sobtada de l’esportista de la seva entitat durant la disputa de la 36a edició del Campionat de Catalunya de Futbol Sala disputat a l’estadi Joan Cortiella.

Descansi en pau.

One thought on “Nota de condol

  1. Víctor ha dit:

    Allò que mai s’hauria de veure en un camp de futbol ni en qualsevol altra lloc. La mort d’una persona jove sempre ha de colpir-nos d’allò més. Des de Castellar, com a afeccionat al futbol, però sobretot com a persona, envio una forta abraçada als seus familiars i a tots aquells que l’han estimat. Un bon Cel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.