General, Noticies

Nota de condol

Des de la Unió Esportiva Castellar ens sumem al dol de la família i amics de l’Associació Amisol per la pèrdua sobtada de l’esportista de la seva entitat durant la disputa de la 36a edició del Campionat de Catalunya de Futbol Sala disputat a l’estadi Joan Cortiella.

Descansi en pau.

1 thoughts on “Nota de condol

  1. Víctor ha dit:

    Allò que mai s’hauria de veure en un camp de futbol ni en qualsevol altra lloc. La mort d’una persona jove sempre ha de colpir-nos d’allò més. Des de Castellar, com a afeccionat al futbol, però sobretot com a persona, envio una forta abraçada als seus familiars i a tots aquells que l’han estimat. Un bon Cel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.