General

Arrenca el primer equip

El primer equip de la UE Castellar ha estat el més matiner i ja ha arrencat la temporada 2022-23 amb els primers entrenaments i partits. Els de Juan Antonio Roldán i Santy Fernández ja es van enfrontar a dos rivals amb un empat i una derrota.

Amb la mirada posada en el partit del 17 de setembre (18:30) enfront del FC Atlètic Junior de Sant Cugat, els blanc-i-vermells ja es preparen pel debut en lliga amb totes les novetats disponibles. Per anar agafant ritme de competició, res millor que la disputa de partits i el passat dimecres, l’equip va visitar el Municipal Sergio Busquets de Badia per a enfrontar-se al CD Badia, recentment ascendit a Segona Catalana.

Amb resultat d’empat a dos, el cos tècnic va poder comptar amb tots els jugadors de la plantilla, que posteriorment, van enfrontar-se dissabte al primer equip juvenil del CE Mercantil, en el debut al Joan Cortiella. Tot i la bona imatge, l’equip va caure per 1-2 enfront de l’equip entrenat per Marc Xala, exjugador castellarenc, que amb tres setmanes d’entrenament van mostrar la seva superioritat física sobre la gespa.

El pròxim partit serà aquest dimecres 31 d’agost a les 20:00h enfront del Can Rull R.T. al Joan Cortiella.

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.