Noticies

El primer equip tanca una satisfactòria pretemporada

El primer equip ha tancat la pretemporada amb la disputa del XXXI Memorial Emili Altimira – LIII Torneig del Vallès. L’equip ja es prepara per l’arrencada d’una lliga que es presenta molt complicada per la dificultat dels rivals a batre.

En l’últim partit, la UE Rubí va superar per 2-4 a la UE Castellar, en una primera part marcada pels errors defensius i una segona on l’equip va mostrar una millor cara i va saber retallar diferències. Els de Rubí prenen el relleu del CF Igualada, guanyador del 2021 (1-3).

Els de Jordi Peris van aconseguir dos gols en els primers cinc minuts, deixant noquejat als de Juan Antonio Roldán i Santy Fernández. El tercer va arribar al minut 20. Víctor León va retallar distàncies de penal, quatre minuts després. L’equip va encaixar un gol més abans del descans (1-4).

Carlos Saavedra va retallar diferències al 51 i l’equip va tenir domini i ocasions enfront dels de Primera Catalana, però sense concretar.

Tancada la pretemporada, el balanç ha estat de tres victòries, un empat i tres derrotes. Les victòries, dues han estat enfront d’equips de Primera Catalana (UE Molins i CF Caldes), l’empat amb un rival de Segona (CD Badia) i les derrotes, dues enfront d’equips de Primera (Sant Cugat i Rubí) i un juvenil de nacional (Mercantil).

El grup 4, dividit en dos subgrups té rivals consagrats com Gironella, Berga, Joanenc, Sant Quirze o Vic-Riuprimer, mentre que a l’altre subgrup trobem equips Sabadell Nord, San Juan de Montcada, Olímpic Can Fatjó, Ripollet i Montcada, entre d’altres.

La inclusió d’una Superlliga pel davant de la Primera Catalana per la 23-24, obliga als equips més competitius a lluitar des de l’inici en qualsevol dels 12 subgrups en els quals s’han dividit els sis existents de Segona Catalana. En el cas la UE Castellar, la primera fase serà de 20 jornades, on haurà de lluitar per entrar entre els tres millors del subgrup 4A, per a enfrontar-se en la segona amb els tres millors del subgrup 4B.

Els equips iniciaran la segona fase arrossegant els punts obtinguts en la primera, jugant a doble volta. Ascendiran a Primera els tres primers classificats i els tres millors quarts del conjunt de subgrups d’ascens. Pel que fa a la resta, del 4t a l’11è classificats es dividiran en quatre grups de quatre, on descendiran a Tercera els classificats en 4a posició. En total, ascendiran 21 equips a Primera i descendiran 24 a Tercera, motiu pel qual, s’ha creat un ascens directe més per grup.

La temporada arrencarà aquest pròxim dissabte al camp de l’Atlètic Júnior de Sant Cugat (18:30 h). El primer partit al Joan Cortiella serà el pròxim 1 d’octubre (18:00 h), ja que en la segona jornada l’equip descansarà.

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.