General, Noticies, Partits

Primers tres punts de la temporada!

El primer equip supera a l’Atlètic Junior (1-2)

El primer equip entrenat per Juan Antonio Roldán i Santy Fernández va imposar-se a domicili a l’Atlètic Junior, en la primera jornada de la temporada 2022-23 a Segona Catalana.

El nou projecte no va decebre en l’estrena i va aconseguir els primers tres punts del curs, enfront d’un complicat Junior, que va fer patir fins al final. Els blanc-i-vermells van colpejar primer, amb un excel·lent gol de Carlos Saavedra (m. 3), després d’una gran recuperació i assistència de David López, però els de Sant Cugat també volien dir la seva amb atacs constants i buscant espais.

Els locals van avisar en diverses ocasions, amb una pilota a la creueta, però no va ser fins al 33’ que van aconseguir l’empat, en un xut precedit d’una clara mà d’un dels jugadors del Junior que no es va sancionar. Tot i la decepció, l’equip va reaccionar ràpidament i bé i només tres minuts després es va forçar un penal que el capità Víctor León va transformar.

A la represa, les forces es van igualar al màxim, amb múltiples ocasions a les dues bandes i una gran actuació de la línia defensiva castellarenca i del porter Roger Estrada, que va salvar tres ocasions amb aturades de mèrit.

Al 50, Carlos Ortiz va veure la segona groga i va enfilar el camí dels vestuaris, el mateix recorregut que quatre minuts després feia el local Roger Brunet, per una entrada a David López quan aquest s’escapava sol. Amb 10 homes per banda, el partit es va convertir en un atac-i-gol dels dos equips, amb cinc ocasions clares errades per la Unió Esportiva i unes tantes més del Junior.

El Castellar va saber patir en els minuts finals, amb una defensa ordenada que va evitar l’empat dels cugatencs, per a sumar els primers tres punts de la temporada i arrencar en la part alta.

L’equip no jugarà fins a l’1 d’octubre (18:00 h) a casa enfront de la UE Gurb, ja que la pròxima jornada li toca descans. Tot i això, s’enfrontarà al CD Montcada -rival del subgrup 4B que també descansa- dissabte a les 18:00 h al Joan Cortiella.

Podeu consultar aquí la fitxa del partit 

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.