General, Noticies, Partits

Primers tres punts de la temporada!

El primer equip supera a l’Atlètic Junior (1-2)

El primer equip entrenat per Juan Antonio Roldán i Santy Fernández va imposar-se a domicili a l’Atlètic Junior, en la primera jornada de la temporada 2022-23 a Segona Catalana.

El nou projecte no va decebre en l’estrena i va aconseguir els primers tres punts del curs, enfront d’un complicat Junior, que va fer patir fins al final. Els blanc-i-vermells van colpejar primer, amb un excel·lent gol de Carlos Saavedra (m. 3), després d’una gran recuperació i assistència de David López, però els de Sant Cugat també volien dir la seva amb atacs constants i buscant espais.

Els locals van avisar en diverses ocasions, amb una pilota a la creueta, però no va ser fins al 33’ que van aconseguir l’empat, en un xut precedit d’una clara mà d’un dels jugadors del Junior que no es va sancionar. Tot i la decepció, l’equip va reaccionar ràpidament i bé i només tres minuts després es va forçar un penal que el capità Víctor León va transformar.

A la represa, les forces es van igualar al màxim, amb múltiples ocasions a les dues bandes i una gran actuació de la línia defensiva castellarenca i del porter Roger Estrada, que va salvar tres ocasions amb aturades de mèrit.

Al 50, Carlos Ortiz va veure la segona groga i va enfilar el camí dels vestuaris, el mateix recorregut que quatre minuts després feia el local Roger Brunet, per una entrada a David López quan aquest s’escapava sol. Amb 10 homes per banda, el partit es va convertir en un atac-i-gol dels dos equips, amb cinc ocasions clares errades per la Unió Esportiva i unes tantes més del Junior.

El Castellar va saber patir en els minuts finals, amb una defensa ordenada que va evitar l’empat dels cugatencs, per a sumar els primers tres punts de la temporada i arrencar en la part alta.

L’equip no jugarà fins a l’1 d’octubre (18:00 h) a casa enfront de la UE Gurb, ja que la pròxima jornada li toca descans. Tot i això, s’enfrontarà al CD Montcada -rival del subgrup 4B que també descansa- dissabte a les 18:00 h al Joan Cortiella.

Podeu consultar aquí la fitxa del partit 

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.