General, Noticies

Debuta l’amateur femení de veteranes!

El nou equip femení de veteranes arrenca una aventura des de zero

Aquest diumenge ha debutat l’equip amateur femení, un equip de nova creació que arrenca la pretemporada amb una derrota enfront del San Juan Atlético de Montcada. L’equip entrenat per Quim Gómez i José Andreu ha acabat amb un resultat d’1-6 en aquest primer partit.

Les jugadores que integren aquest conjunt són la Maria Olivé, Marta De la Rosa, Iria Martínez, Noelia Algar, Miriam Simón, Mari Navarro, Mari Ramírez, Tania Salguero, Miriam Vela, Roser Masip, Elisabeth Folguera, Ana Medina, Noelia Rosales, Montse Vic, Sandra Pobla, Marta Pobla i Maite Sánchez.

 

L’Amateur B empata contra el Barberà

El segon equip masculí ha aconseguit un empat a un enfront del Barberà en l’últim partit de pretemporada, abans d’arrencar la lliga el pròxim diumenge 25 (12:15 h) enfront de la UE Rubí C. Els de Tomás Ramos volen millorar l’actuació de la temporada passada, on van tenir opcions d’ascens fins a les últimes jornades.
Podeu consultar aquí el grup de l’Amateur B. 

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.