General

Cara i creu pel primer equip i el ‘B’

Derrota a Terrassa i victoria del filial a Montcada

Mal partit del primer equip enfront d’un CN Terrassa (3-2) que va saber aprofitar els errors per a fer dos gols de córner que van marcar el joc. A l’equip li va faltar temps per a poder aconseguir l’empat en un partit on els nedadors li van tornar a prendre la mida al conjunt de Juan Antonio Roldán i Santy Fernández.

Amb baixes importants en l’onze inicial -Marc Estrada, Rodri i Pablo Martín-, el camp terrassenc va veure el debut en l’onze inicial de Roger Estrada sota pals, que va deixar la disciplina del segon equip per a reforçar el primer. La carència de porters va fer que s’arribés al partit sense porter suplent.

Amb les principals novetats del petit dels Estrada i la titularitat d’Iván Rodríguez com a referència en atac, l’equip no es va trobar còmode en cap moment sobre la gespa terrassenca, on els locals aviat van obrir el marcador amb el remat d’un córner al 6 (Manuel Murillo).

Álex Moreno va empatar al 23 per a marxar al descans amb millors sensacions, però l’entrada de Carlos Saavedra i Marc Ruano -que van substituir Rodríguez i Rafa Moreno- no va sorgir l’efecte buscat. El Natació va aprofitar un nou córner per a fer el 2-1 (Joan Paüls al 56) i va rematar el partit al 64 (Aleix Guitart), deixant glaçat a l’equip. Només un gol al descompte de Moreno va esparverar l’equip, que no va tenir temps suficient per a reaccionar.

L’equip manté la quarta posició a la taula, però s’allunya a vuit punts de la Pirinaica que ocupa la segona plaça d’ascens. El Joanenc segueix a dos punts després de perdre.

 

EL SEGON EQUIP SEGUEIX IMPARABLE

La sorpresa de la jornada la va donar el segon equip, que va superar al San Juan Atlético Montcada per 3-4. Els de Nakor Bueno van remuntar un 2-0 advers enfront d’un gran ambient local.

En quadre, Lluís López va ser el porter de circumstàncies per aquest partit, tornant a posar-se els guants, sis anys després d’haver-ho fet per última vegada. López va arrencar la lliga com a jugador de camp i després de lesionar-se va decidir formar part de l’staff tècnic de l’equip. L’absència d’Estrada -amb el primer equip- i davant de la impossibilitat de comptar amb porters del juvenil -per coincidència d’horaris- van provocar aquesta situació.

A l’equip li va costar entrar al partit en un camp de dimensions molt petites i en només 20 minuts va encaixar dos gols. En una jugada aïllada, Sergi Gamisans va aconseguir reduir diferències, però ràpidament els locals van fer el 3-1. Al límit del descans, Gamisans va fixar el 3-2.

El descans va ser molt profitós pels jugadors que van motivar-se després de la xerrada tècnica, sortint amb molta empenta i empatant als quatre minuts amb gol de Joel Díaz. Gamisans (54’) va arrodonir la festa amb un hattrick que va significar una nova victòria dels de Bueno i que, a més, van guanyar en un camp on només l’Aristoi havia sumat els tres punts aquesta temporada.

El ‘B’ no coneix la derrota des de finals d’octubre, quan va caure enfront de l’actual líder, el Naise, per 0-5. Des de llavors, l’equip acumula 12 jornades sense perdre amb un total de 10 victòries i dos empats, encadenant set victòries consecutives que l’han catapultat fins a la tercera plaça.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.